Recent projectKantoor Holland Dak
Lees meer
Recent projectWoningen buitenkant
Lees meer
Recent projectKeuken
Recent projectWinter schilder
Lees meer
Kantoor Holland Dak Woningen buitenkant Keuken Winter schilder

Schilder nodig?

Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, bij A. van de Wetering Schilderwerken bent u voor al uw schilderwerken aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige gereedschappen en materialen voor het beste eindresultaat.

Dé schilder van Den Bosch en omstreken

A. van de Wetering Schilderwerken is niet alleen in Den Bosch werkzaam, ook verzorgen we schilderwerken in steden als Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen en omgeving. U kunt de schilder uit Den Bosch inschakelen voor uiteenlopend onderhouds-, restauratie- en rennovatiewerkzaamheden van onroerend goed. Denk aan werkzaamheden als:

  • de uitvoering van houtrotreparaties;
  • het sausen van wanden en plafonds;
  • het schuren en verven van kozijnen en deuren;
  • wandafwerking met sierpleisters en spachtelputz.

Schilderwerk tegen scherpe tarieven

A. van de Wetering Schilderwerken in Den Bosch verzorgt schilderwerk in tal van kleuren met lak en verf van topkwaliteit. Dit alles tegen scherpe tarieven en met oog voor detail! Met de juiste behandeling wordt uw woning of bedrijfspand een heuse blikvanger. Bovendien wordt met kwalitatief hoogstaand schilderwerk een langere levensduur van bijvoorbeeld houtwerk gegarandeerd. Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Actueel

Regel nu al u winterschilder

lees meer