Recent projectKantoor Holland Dak
Lees meer
Recent projectWinter schilder
Lees meer
Recent projectKeuken
Recent projectWoningen buitenkant
Lees meer
Kantoor Holland Dak Winter schilder Keuken Woningen buitenkant

Schilderen van een bedrijfspand

Een professioneel geschilderd bedrijfspand oogt niet alleen mooi, ook is het een belangrijk visitekaartje voor klanten en relaties. A. van de Wetering Schilderwerken heeft jarenlange schilderervaring en denkt graag mee als het gaat om wensen, eisen en ideeën. Want wat wilt u zoal laten schilderen? Welke kleur(en) of verfsoort wilt u toepassen? En is er sprake van oude verflagen of houtrot?

Erkend schilderbedrijf inschakelen

A. van de Wetering Schilderwerken is een erkend schildersbedrijf in Den Bosch dat waarde hecht aan klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid. Zo komen we, voordat we aan de slag gaan, altijd bij u langs om het te schilderen object te bekijken. Vakkundig advies en schilderwerk horen namelijk tot onze standaard werkwijze. Vervolgens maken we een planning en kostenraming die we met u bespreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Binnen- en buitenschilderwerk bedrijfspanden

Het verven of schilderen van een bedrijfspand is noodzakelijk om het te beschermen tegen onder meer weersinvloeden. Een mooie afwerking zorgt bovendien voor een mooie sfeer en een prettig werkklimaat. A. van de Wetering Schilderwerken zorgt voor binnen- en buitenschilderwerk. Nieuw schilderwerk dat eenvoudig schoon te houden is. Niet alleen kunnen we muren en plafonds sausen, ook kunnen we deuren, leuningen, trappen en meer voorzien van een frisse, nieuwe verflaag. Een bedrijfspand kan zelfs worden voorzien van schilderwerk in de huisstijlkleuren van de organisatie.

Uw bedrijfspand in optimale conditie

Omdat we staan voor een goed en langdurig resultaat werken we met professionele verf en schildermaterialen van merken als [merk] en [merk]. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u gedurende een lange tijd kunt genieten van een uitstekend geschilderd bedrijfspand. A. van de Wetering Schilderwerken werkt volgens de meest recente veiligheidsstandaarden en houdt rekening met het milieu. Zo werken we met watergedragen verf zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Naast het schilderen van bestaande bedrijfspanden kunnen we ook nieuwe, recent gebouwde bedrijfspanden schilderen, zodat deze in optimale conditie blijven. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden en neem contact op. Ook als u meer wilt weten over werkzaamheden van de winterschilder.

Actueel

Regel nu al u winterschilder

lees meer