Recent projectParticulier Den Bosch
Lees meer
Recent projectKantoor Holland Dak
Lees meer
Recent projectWinter schilder
Lees meer
Recent projectWoningen buitenkant
Lees meer
Particulier Den Bosch Kantoor Holland Dak Winter schilder Woningen buitenkant

Uw woning laten schilderen

Een woning die goed in de verf zit draagt niet alleen bij aan een prettig wooncomfort, ook kan deze u geld besparen. Door achterstallig onderhoud kunnen namelijk onnodige problemen ontstaan, zoals houtrot, schimmelvorming, vochtdoorslag en meer.

Huis laten schilderen

Met het juiste schilderwerk zorgt u ervoor dat weersinvloeden geen kans krijgen. Ook blijft uw woning door regelmatig onderhoud waardevast en zal een woning die te koop staat met het juiste schilderwerk beter verkoopbaar zijn. De kwaliteit en het vakmanschap van A. van de Wetering Schilderwerken zorgen ervoor dat uw woning fraai oogt en maximaal is beschermd. Glad en professioneel schilderwerk is bovendien eenvoudig schoon te maken. We schilderen onder meer houtwerk, beton, gevelwerk, kunststof en metaal, maar verzorgen ook reparaties van onder meer houtrot. Is uw woning ouder dan twee jaar, dan is de 6% BTW-regeling van toepassing.

Schilderwerk nieuwbouwwoning

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Dan staat u voor een aantal belangrijke beslissingen. Want welke vloer moet erin komen? Voor welke wandafwerking kiest u? En wilt u de nieuwbouwwoning laten schilderen? Het is tenslotte belangrijk dat de nieuwbouwwoning (grotendeels) gereed is voordat u erin trekt. A. van de Wetering Schilderwerken kan ervoor zorgen dat de wanden strak worden afgewerkt, klaar om geschilderd te worden. Plafonds en muren die glad en strak zijn afgewerkt, voorzien van een passende kleur verf. Ook kunnen we het schilderwerk voor onze rekening nemen van kozijnen, trappen, deuren, leuningen en meer. A. van de Wetering Schilderwerken is specialist in zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Uw huis laten schilderen?

Voordat we aan de slag gaan komen we graag bij u langs om een advies op maat te geven. Samen met u bepaalt A. van de Wetering Schilderwerken wat er moet gebeuren en welk type verf er wordt toegepast. Onze schilders maken gebruik van de beste gereedschappen en materialen. Daarnaast werken we volgens de laatste veiligheidsstandaarden en houden we rekening met het milieu. Doordat we onder meer gebruik maken van watergedragen verf bent u ervan verzekerd dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u op zoek bent naar een winterschilder, bijvoorbeeld in Den Bosch, Breda, Nijmegen, Eindhoven of Tilburg, kunt u contact met ons opnemen.

Actueel

Regel nu al u winterschilder

lees meer