Recent projectWoningen buitenkant
Lees meer
Recent projectParticulier Den Bosch
Lees meer
Recent projectKeuken
Recent projectWinter schilder
Lees meer
Woningen buitenkant Particulier Den Bosch Keuken Winter schilder

Wandafwerking kiezen

Met de juiste wandafwerking creëert u een ruimte en sfeer die passen bij u en uw woning of bedrijfspand. In samenwerking met partners, zoals stukadoors, bieden wij ook wandafwerking aan, zoals het aanbrengen van sierpleisters en spachtelputz. Daarnaast kunnen wanden worden behangen of voorzien van speciale muurverf. Het sausen van muren en plafonds behoort namelijk ook tot onze dienstverlening.

Traditionele of moderne wandafwerking

Of het nu gaat om traditionele wandafwerking of de nieuwste trends en ontwikkelingen, bij A. van de Wetering Schilderwerken zijn de mogelijkheden divers. Wilt u een bijzondere afwerking van één of meerdere muren? Wij adviseren u graag als het gaat om kleur en design. Als het om wandafwerking gaat kunt u kiezen uit verschillende kleuren, materialen en afwerkingen.

Muren en plafonds sausen

Voordat muren en plafonds kunnen worden gesausd, moeten deze eerst worden gladgemaakt. Door oneffenheden weg te werken, de muur voor te behandelen en speciale muurverf toe te passen, ziet uw wand of plafond er mooi en strak uit. Met het aanbrengen van spuitwerk kunnen bovendien mooie effecten worden bereikt. Wilt u een speciale wand- of plafondafwerking? Of wilt u muren laten sausen of ander schilderwerk verrichten? Neem dan contact op met A. van de Wetering Schilderwerken. Uw schilder voor binnen- en buitenschilderwerk.

Actueel

Regel nu al u winterschilder

lees meer